5400 Mezőtúr, Rákóczi u. 8.

5500 Gyomaendrőd, Toldi út 1/1.

hétfő - péntek: 8:00 - 17:00

szombat: 8:00 - 12:00

WAKESZOLNOK
Szabadidő

Bemutatkozás

Az újHÁZ Centrum

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

az újHÁZ Centrum csapata

Az Azul 2000. Kft.

1998-ban nyitottuk első üzletünket, de hamar észrevettük, hogy a környéken milyen nagy szükség van megbízható csempekereskedésre. Bebizonyosodott, hogy a vásárlók és saját igényünket nem tudjuk 50 nm-en kielégíteni, ezért már kellően megerősödve, 2003-ban a meglévő üzlethez közel, saját ingatlan után néztünk. Az egyszerű kis házban, komoly átalakítás után, az eredetileg betéti társaságban üzemelő cégből átalakulva, Azul-2000 Kft-ként, 2004 januárjában megnyitottuk új impozáns üzletünket, Azul Fürdőszobaszalon és hőszigetelő centrum néven.

Itt már közel 250 nm-en, 18 fürdőszobai és konyhai boksszal, 250 burkolt felülettel, számtalan állvánnyal, hidromasszázs kádakkal és zuhanyokkal, működő csaptelepekkel próbáljuk vásárlóink minden igényét kielégíteni és vásárlásukat megkönnyíteni. Ezen kívül üzletünk külső falára felkerült 12 mediterrán kőminta és 70 Baumit vakolat színminta, amit folyamatos bővítés követ, ezzel is segítve a hosszú távú minőségi választást.

A nyitásra választékunk tovább bővült. A fürdőszoba szalonok és hőszigetelő centrumok teljes termékskálája mellett már kínálunk gipszkarton rendszereket, mediterrán köveket, kőápolókat, és kapcsolataink révén szinte már bármilyen terméket ami felújítással és építkezéssel kapcsolatos. Ezeken belül Porotherm téglákat, Ytongot, Eternit palát, térburkoló köveket, kül- és beltéri medencéket is szállítunk a környékbe és az ország számos területére.

Az elmúlt évek alatt beszerzésünk is nagyon megváltozott és folyamatosan változik. Többek között saját importunk mára elérte a 14 olasz és spanyol gyárat, valamint a megbízhatatlan beszállítókat a minimálisra csökkentettük, csak azokkal dolgozunk együtt akik a cég legendás megbízhatóságát tovább tudják öregbíteni. Forgalmunk növekedésével arányosan, kollégáink száma is folyamatosan nőtt, akik a gyárak által tartott továbbképzéseknek köszönhetően, szinte minden kérdésre pontos válasszal tudnak szolgálni. Ezen kívül helyszíni felméréssel, tanácsadással, szereléssel, és nem utolsó sorban, akár ingyenes házhoz szállítással segítjük vásárlóinkat.

Kripta Péter
ügyvezető